Tante Ies

Hoi!
Ik ben Iris Driessen, geboren in 1992, geboren en getogen in Uden. Sinds 2019 ben ik aan de slag als jongerenwerker. 2017 was het jaar waarin ik voor het eerst het tanteschap mocht ervaren,

Als tante onderneem ik graag activiteiten waarin er veel plezier wordt gemaakt. Ik hou ook ontzettend van sport en ben graag actief bezig. Plezier en sport gaat goed samen, bij mij stimuleert deze combinatie altijd mijn goede ideeën en dat breng ik graag over op anderen.

Voor mij is het belangrijk dat kinderen groeien, maar dat ze ook leren denken voor zichzelf. Voor mij betekent dat vragen stellen waardoor de ander na gaat denken over de situatie en eigen invloed daarin, zodat zij het later zonder hulp kunnen!

Specialisaties:
Eenzaamheid, 
Vriendschap, 
Talentontwikkeling, 
Zelfvertrouwen

Recent Gevolgde Trainingen en Cursussen:
Klimcursus, 
Cruijf Coach, 
Agressiepreventietraining,
BHV

Tante Sas

Hallo!
Ik ben Saskia Plug, geboren in 1983. Tijdens en na mijn studie heb ik gewoond in Nijmegen en Arnhem en al een lange tijd ben ik weer terug in Uden. Sinds 2004 ben ik  afgestudeerd Sociaal Pedagoog en sinds 2010 tante! Tante zijn betekent voor mij nabijheid, veiligheid en een fijn opvoedklimaat kunnen creëren.

Investeren in een kind zonder de dagelijkse beslommeringen waardoor er volledige aandacht kan zijn. Je gaat naar tante Sas voor oordeelloos advies, levenskennis en iemand die het beste met je voorheeft. Raad, advies en ondersteuning bieden om een kind te laten groeien vanuit authentieke verbinding is voor mij belangrijk!

Specialisaties:

Verlies/rouwverwerking,
Emotieregulatie,
Sociale Vaardigheden,
Stimuleren en versterken van eigenwaarde

Recent Gevolgde Trainingen en Cursussen:

Rouwverwerking,
Omgaan met agressie, 
Stevig in je schoenen, 
Moeiteloos leven als HSP,
Kindertekeningen analyseren,
BHV

Tante Tas

Hai!
Ik ben Natasja Driessen, geboren in 1996, geboren en getogen in Uden. Sinds 2019 ben ik afgestudeerd Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, en sinds 2017 ben ik trotse tante. Kinderen vind ik fantastisch! Ze zijn energiek, puur, open en er is altijd reuring. Ik vind het super gaaf om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Hierbij ben ik geïnteresseerd, leg ik uit, ga ik met hen in gesprek en staat lachen centraal. Mooi om te zien hoe kinderen groeien!

Ieder kind gaat op zijn of haar eigen manier met dingen om. Sommigen hebben daarbij iets meer behoefte aan handvatten waarbij ik graag help! Samen met hen ga ik graag uitdagingen aan!

Specialisaties :
Sociale vaardigheden,
Samen spelen,
Talentontwikkeling,
Stimuleren en versterken van eigenwaarde

Recent Gevolgde Trainingen en Cursussen:

Omgaan met agressie,
BHV, 
Herstel Ondersteunende Zorg,
Verslavingscoach